foto

Thomas Wodianka

  • nar. 1974

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tatort – Der treue Roy (TV film)
2011 Lollipop Monster
2010 Snowman's Land
2001 Stiller Sturm (TV film)

TV seriály

2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Der Andere (S01E01)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Turbo & Tacho se vrací (S16E02)
1998 Bella Block (TV seriál)
Auf der Jagd (E05)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky