foto

Dolores Schmidinger

  • nar. 21.9.1946 (74 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Die Verrückte Welt der Ute Bock
Echte Wiener 2 - Die Deppat'n und die Gspritzt'n
2009 Případ Lemming
2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
2000 Der Bockerer III - Die Brücke von Andau
1998 Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
Tři poštovní lupiči
1997 Lamorte (TV film)
Qualtingers Wien
1996 Autsch!!!
Der Bockerer II - Österreich ist frei
1995 Tödliche Liebe
1994 Höhenangst
1991 I Love Vienna
Tatort: Des Glückes Rohstoff (TV film)
1989 Singen kann der Mensch auf unzählige Arten (TV film)
1987 Ein Mann nach meinem Herzen (TV film)
1985 André schafft sie alle
1984 Poručík a jeho soudce (TV film)
1981 Bockerer
1979 Kirche zu verkaufen (TV film)
1978 Die blaue Maus
1976 Der Talisman (TV film)
1973 Frau Wirtins tolle Töchterlein
1971 Das Konzert (TV film)
1970 Finder, bitte melden (TV film)
Frau Wirtin treibt es jetzt noch toller
1969 Traumnovelle (TV film)

TV seriály

2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Harakiri (S02E03)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1985 Willkommen im Club (TV seriál)
1981 Místo činu (TV seriál)
Mord in der Oper (S01E129)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1979 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Alles anders (E24)
Keine Ruh' hat man (E23)
Auf und Ab (E21)
další epizody (6)
1978 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Lauter Zores (E17)
Der Unfall (E15)
Der Enkel (E14)
další epizody (4)
Místo činu (TV seriál)
Mord im Krankenhaus (S01E92)
1977 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Haus-Abbruch (E10)
1976 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Das Haus (E06)
Der Besuch (E05)
Abgründe (E04)
1973 Místo činu (TV seriál)
Frauenmord (S01E35)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)

Dokumentární

2011 Was wurde aus...? (TV seriál)

Hudební videoklipy

1968 Love Affair: Everlasting Love (hudební videoklip)

Divadelní záznam

1979 Das Veilchen (divadelní záznam)
1971 Der fidele Bauer (divadelní záznam)
1969 Peripherie (divadelní záznam)
Zu ebener Erde und erster Stock (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Simpl - Zwischen allen Stühlen (TV film)

Host

TV pořady

2016 Sehr witzig!? (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2008 Stöckl live (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
1992 Spott-Theater (TV pořad)
1991 Wer lacht, gewinnt (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)
1977 Simpl-Revue (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky