foto

Dolores Schmidinger

  • nar. 21.9.1946 (73 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Die Verrückte Welt der Ute Bock
Echte Wiener 2 - Die Deppat'n und die Gspritzt'n
2009 Případ Lemming
2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
2000 Der Bockerer III - Die Brücke von Andau
1998 Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
Tři poštovní lupiči
1997 Lamorte (TV film)
Qualtingers Wien
1996 Autsch!!!
Der Bockerer II - Österreich ist frei
1995 Tödliche Liebe
1994 Höhenangst
1991 I Love Vienna
Tatort: Des Glückes Rohstoff (TV film)
1989 Singen kann der Mensch auf unzählige Arten (TV film)
1987 Ein Mann nach meinem Herzen (TV film)
1985 André schafft sie alle
1984 Poručík a jeho soudce (TV film)
1981 Bockerer
Tatort - Mord in der Oper (TV film)
1979 Kirche zu verkaufen (TV film)
1978 Die blaue Maus
Tatort - Mord im Krankenhaus (TV film)
1976 Der Talisman (TV film)
1973 Frau Wirtins tolle Töchterlein
Tatort - Frauenmord (TV film)
1971 Das Konzert (TV film)
1970 Finder, bitte melden (TV film)
Frau Wirtin treibt es jetzt noch toller
1969 Traumnovelle (TV film)

TV seriály

2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1985 Willkommen im Club (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)

Dokumentární

2011 Was wurde aus...? (TV seriál)

Divadelní záznam

1979 Das Veilchen (divadelní záznam)
1971 Der fidele Bauer (divadelní záznam)
1969 Peripherie (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Simpl - Zwischen allen Stühlen (TV film)

Host

TV pořady

2016 Sehr witzig!? (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2008 Stöckl live (TV pořad)
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
1992 Spott-Theater (TV pořad)
1991 Wer lacht, gewinnt (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky