foto

Kathy Ireland

  • nar. 8.3.1963 (55 let)
    Santa Barbara, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Tehdy o Vánocích 2 (TV film)
2000 Tehdy o Vánocích (TV film)
1996 Kolaps (TV film)
Labyrint (TV film)
1995 Backfire!
1994 Bandit: Beauty and the Bandit (TV film)
1993 Ach, ta láska
Nabitá zbraň 1
Perry Mason: Případ odložených manželek (TV film)
1992 Hráč
Máma a táta zachrání svět
Nebezpečný ostrov (TV film)
1991 Nezbytná tvrdost
1990 Pan Osud
Za pomezní čarou
1989 Cesta do středu Země
1988 Mimozemšťani z L.A.

TV seriály

2001 Špionky (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Trial by Fury (S01E12)
1996 Cosby (TV seriál)
Incredible Hulk, The (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
Watcher, The (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Fantastic Four, The (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1992 Down the Shore (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 BodyShaping (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)

Dokumentární

2002 Intimate Portrait: Kathy Ireland (TV film)
2001 Intimate Portrait: Cindy Williams (TV film)
1994 Sports Illustrated 1994 Swimsuit Issue Video
1993 Sports Illustrated: The 1993 Swimsuit Video (TV film)
1992 Sports Illustrated Behind the Scenes: Official Swimsuit Video (TV film)

TV pořady

2012 Katie (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2000 Cavuto on Business (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace