foto

Sage Kirkpatrick

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 I Believe
2016 Fishes 'n Loaves: Heaven Sent
2002 Restless Souls
Rose Technique, The
1999 Alien Files
Baby Luv
Stripper Wives
Voyeur
1998 Divoký Hollywood
ESP: Extra Sexual Perception
Hry lásky
Hundred Percent
1997 Sex, Lies & Politics

TV seriály

2014 Stalker (TV seriál)
Whatever Happened to Baby James? (E02)
Vražedná práva (TV seriál)
Smile, or Go to Jail (S01E03)
2013 Profesionální lháři (TV seriál)
Odpovědnost (S02E09)
2012 Skandál (TV seriál)
Crash and Burn (S01E05)
2008 Dexter (TV seriál)
Chcete si vzít Dextera Morgana? (S03E12)
Plavba za domovem (S03E05)
Hrdinové (TV seriál)
Jsem Smrt, ničitel světů (S03E04)
2007 Dexter (TV seriál)
Dex, lži a video (S02E06)
Temný ochránce (S02E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zákon přitažlivosti (S07E15)
2006 Dexter (TV seriál)
Volání krve (S01E12)
Vidět rudě (S01E10)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Doghouse (S04E04)
2004 O.C. (TV seriál)
The Heartbreak (S01E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace