foto

Ai Kobajaši

  • nar. 25.5.1973 (46 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mušiši tokubecu hen: Hihamu kage (TV film)
2008 Detroit Metal City
2007 Appleseed Saga: Ex Machina
2004 Appleseed
2002 Turn A Gundam I: Čikjúkó
Turn A Gundam II: Gekkóčó
2001 Kovboj Bebop: Lovec odměn
2000 Go-Con! Japanese Love Culture
1996 Senrei
1986 OL boko: yogosu!

TV seriály

2014 Madžin Bone (TV seriál)
Mušiši zoku šó (TV seriál)
2013 Aku no hana (TV seriál)
2009 Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
2006 Ergo Proxy (TV seriál)
2005 Futari wa Precure Max Heart (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
2003 Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
2002 Overman king Gainer (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1999 Turn A Gundam (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky