foto

Yara Martinez

  • nar. 31.8.1979 (40 let)
    Puerto Rico, USA

Biografie

Yara Martinez je americká televizní herečka kubánsko-amerického původu, narozená v Portoriku. 10 let se věnovala baletu. Od roku 2006 se nicméně pravidelně objevuje v televizních komediálních i dramatických sériích, povětšinou ale jen epizodních rolích. Větší prostor dostala například v kriminálním dramatu společnosti TNT Southland (2009-2011), dramatu Lying Game (2012 - 2013) od ABC Family, a pravidelně obsazována byla zejména v rodinné telenovele o dospívajících dívkách Hollywood Heights (2012). V poslední době ji můžeme spatřit v roli dr. Luisy Alverové v komediálně laděném seriálu Jane the Virgin, a jako Andreu ji budeme vídat v druhé sérii Temného případu (True Detective).

Martin "martycross" K.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Huracán
2010 A Walk in My Shoes (TV film)
2009 Boldly Going Nowhere (TV film)
2008 Spaced (TV film)
The Apostles (TV film)
2007 Stopař
2006 Faceless (TV film)

TV seriály

2020 Deputy (TV seriál)
10-8 Agency (E12)
10-8 Paperwork (E11)
10-8 School Ties (E10)
další epizody (12)
Bull (TV seriál)
Quid Pro Quo (S04E14)
2019 Bull (TV seriál)
Safe and Sound (S04E08)
Labor Days (S04E01)
Pillar of Salt (S03E22)
další epizody (4)
The Tick (TV seriál)
Choose Love! (S02E10)
In the Woods (S02E09)
Joan! (S02E08)
další epizody (10)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Eighty-Two (S05E01)
2018 The Tick (TV seriál)
The End of the Beginning (Of the Start of the Dawn of the Age of Superheros) (S01E12)
The Beginning of the End (S01E11)
Risky Bismuth (S01E10)
další epizody (6)
Tohle jsme my (TV seriál)
Šest díkůvzdání (S03E08)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seventy-Seven (S04E13)
2017 I Love Dick (TV seriál)
Cowboys and Nomads (E08)
This Is Not a Love Letter (E06)
A Short History of Weird Girls (E05)
další epizody (5)
The Tick (TV seriál)
Rising (S01E06)
Fear of Flying (S01E05)
Party Crashers (S01E04)
další epizody (5)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
Chapter Sixty-Eight (S04E04)
Chapter Sixty-Seven (S04E03)
další epizody (7)
2016 Bull (TV seriál)
Too Perfect (S01E08)
The Tick (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Vražedné Miami (TV seriál)
Hedvábí a ticho (S01E17)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Forty-Eight (S03E04)
Chapter Forty-Seven (S03E03)
Chapter Forty-Five (S03E01)
další epizody (7)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Seven (S02E05)
další epizody (13)
Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Jiné životy (S02E05)
Všechno k zemi (S02E04)
další epizody (6)
2014 Panenka Jane (TV seriál) - herec, a.z.
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Four (S01E04) - a.z.
Chapter Three (S01E03)
další epizody (5)
Alpha House (TV seriál)
The Nuptials (S02E10)
There Will Be Water (S02E09)
Bugged (S02E08)
další epizody (12)
2013 Alpha House (TV seriál)
The Rebuttal (S01E09)
Ruby Shoals (S01E08)
Prayer Brunch (S01E07)
další epizody (9)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Sbohem a opatruj se (S03E24)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Nashville (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Served Cold (S02E10)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Like Father, Like Son (S01E06)
Out of the Mouths of Babes (S01E04)
Necessary Roughness (TV seriál)
The Lying Game (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Fixing a Hole (S03E08)
Sideways (S03E07)
Cop or Not (S03E06)
další epizody (5)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Butch & Sundance (S02E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Sangre Por Sangre (S07E04)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Sally in the Alley (S01E04)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Srdce té druhé (S14E14)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Trojúhelník (S03E11)
Ztracený otec (S03E10)
Vnitřní nepřítel (S03E09)
další epizody (7)
2006 Spiknutí (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dennis and Dee Get a New Dad (S02E10)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky