foto

Yara Martinez

  • nar. 31.8.1979 (39 let)
    Puerto Rico, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Yara Martinez je americká televizní herečka kubánsko-amerického původu, narozená v Portoriku. 10 let se věnovala baletu. Od roku 2006 se nicméně pravidelně objevuje v televizních komediálních i dramatických sériích, povětšinou ale jen epizodních rolích. Větší prostor dostala například v kriminálním dramatu společnosti TNT Southland (2009-2011), dramatu Lying Game (2012 - 2013) od ABC Family, a pravidelně obsazována byla zejména v rodinné telenovele o dospívajících dívkách Hollywood Heights (2012). V poslední době ji můžeme spatřit v roli dr. Luisy Alverové v komediálně laděném seriálu Jane the Virgin, a jako Andreu ji budeme vídat v druhé sérii Temného případu (True Detective).

Martin "martycross" K.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Walk in My Shoes, A (TV film)
2009 Boldly Going Nowhere (TV film)
2008 Spaced (TV film)
The Apostles (TV film)
2007 Stopař
2006 Faceless (TV film)

TV seriály

2018 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Seventy-Seven (S04E13)
2017 I Love Dick (TV seriál)
Cowboys and Nomads (E08)
This Is Not a Love Letter (E06)
A Short History of Weird Girls (E05)
další epizody (5)
The Tick (TV seriál)
Rising (E06)
Fear of Flying (E05)
Party Crashers (E04)
další epizody (5)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
Chapter Sixty-Eight (S04E04)
Chapter Sixty-Seven (S04E03)
další epizody (7)
2016 The Tick (TV seriál)
Pilot (E01)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Forty-Eight (S03E04)
Chapter Forty-Seven (S03E03)
Chapter Forty-Five (S03E01)
další epizody (7)
2015 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Seven (S02E05)
další epizody (13)
Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Jiné životy (S02E05)
Všechno k zemi (S02E04)
další epizody (6)
2014 Jane the Virgin (TV seriál) - herec, a.z.
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Four (S01E04) - a.z.
Chapter Three (S01E03)
další epizody (5)
Alpha House (TV seriál)
The Nuptials (S02E10)
There Will Be Water (S02E09)
Bugged (S02E08)
další epizody (12)
2013 Alpha House (TV seriál)
The Rebuttal (S01E09)
Ruby Shoals (S01E08)
Prayer Brunch (S01E07)
další epizody (9)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Sbohem a opatruj se (S03E24)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Nashville (TV seriál)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
The Lying Game (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Fixing a Hole (S03E08)
Sideways (S03E07)
Cop or Not (S03E06)
další epizody (5)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Butch & Sundance (S02E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Sangre Por Sangre (S07E04)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Sally in the Alley (S01E04)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Srdce té druhé (S14E14)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace