foto

Se-eun Lee

  • nar. 31.8.1980 (38 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Geu hae yeoreum
2004 Bunshinsaba
2000 Haebyeoneuro gada

TV seriály

2014 Cheonsang yeoja (TV seriál)
Doen sonyeo (TV seriál)
2012 Jiwoonsoodaetong (TV seriál)
2011 Anaega sarajyeossda (TV seriál)
2010 Geunchogowang (TV seriál)
2007 Nalaoreuda (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)
2005 Gudseura Geum-suna (TV seriál)
Koma (TV seriál)
사랑은 기적이 필요해 (TV seriál)
2003 Bodigadeu (TV seriál)
Daejanggeum (TV seriál)
2002 Sarangeul yeyakhaseyo (TV seriál)
2000 뜨거운 것이 좋아 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace