foto

Seung-yeon Lee

  • nar. 18.8.1968 (50 let)
    Městský obvod Hoehyeon, Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Aelliseu : wondeolaendeueseo on sonyeon
2011 Gootbayi boyi
2004 3-iron
2002 Miwodo dashi hanbeon
1998 Toyoil ohu 2shi
1997 Cheinji
1996 Piano Man

TV seriály

2018 Bujasjibadeul (TV seriál)
2015 Areumdawoon naui shinboo (TV seriál)
Cheoeumiraseo (TV seriál)
2014 Seonamyeogo tamjungdan (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
Haepiending (TV seriál)
2010 Juhonggeulssi (TV seriál)
2007 Mun hee (TV seriál)
2006 Sarangkwa yamang (TV seriál)
2003 Wanjeonhan sarang (TV seriál)
2002 내사랑 누굴까 (TV seriál)
2001 Dongyang geukjang (TV seriál)
Gaeule mannan namja (TV seriál)
2000 Medikeol senteo (TV seriál)
Saechingoo (TV seriál)
Sarangui jeonseol (TV seriál)
1999 Saranghaseyo? (TV seriál)
1998 Maeumyi gowayaji (TV seriál)
1997 Weding deureseu (TV seriál)
1996 Aising (TV seriál)
Cheot sarang (TV seriál)
1995 Geomi (TV seriál)
Moraeshigae (TV seriál)
1994 Majimak yeonin (TV seriál)
Sarangeul geudae pumane (TV seriál)
1993 Woorideului cheonkuk (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace