foto

Yoo-ri Lee

  • nar. 28.1.1980 (39 let)
    Městská čtvrť Eungam, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sorikkun
2016 Dalbichgoonggwol
2006 Sonnimeun wangida
2004 Bunshinsaba

TV seriály

2019 Bomi ona bom (TV seriál)
2018 Sumbaggokjil (TV seriál)
2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
Choikang baedalggun (TV seriál)
Eonnineun salahissda (TV seriál)
Wanbyeokhan annae (TV seriál)
2016 Cheonsangeui yaksok (TV seriál)
Tto ohaeyeong (TV seriál)
2015 Shoopeodaedi Yul (TV seriál)
2014 Gitawa haspaencheu (TV seriál)
Watta! Jangbori (TV seriál)
2013 Dangshineui yoja (TV seriál)
Pooreungeotab (TV seriál)
2012 Noran boksoocho (TV seriál)
2011 Banjjak banjjak bitnaneun (TV seriál)
Nae ttal kkochnimi (TV seriál)
2010 Dangdolhan yeoja (TV seriál)
2008 Eommaga bbulnada (TV seriál)
Saranghae euljima (TV seriál)
2006 Moojeokeui nakhasan yowon (TV seriál)
Sarangkwa yamang (TV seriál)
2005 영재의 전성시대 (TV seriál)
2004 Bumonim jeonsangseo (TV seriál)
2003 Ahnae (TV seriál)
Argon (TV seriál)
Noran sonsugeon (TV seriál)
Seumusal (TV seriál)
2002 Leobing yu (TV seriál)
2001 Hakgyo 4 (TV seriál)
Myeongseonghwanghu (TV seriál)
사랑은 이런거야 (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Video seuta (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky