foto

Joey Graceffa

  • nar. 16.5.1991 (28 let)
    Marlborough, Massachusetts, USA

Biografie

Joseph Michael Graceffa se narodil 16. Května 1991 v Marlborough v Massachusetts. Má sestru Nicole a nevlastního bratra Jetta. Jeho rodiče se rozvedli velmi brzo a tak v začátcích svého života žil jen s matkou a byl na ní velmi závislý. Když mu bylo pět let, našla si jeho matka nového muže, ke kterému Joey velmi vzhlížel. O sedm let později se jeho matka stala alkoholičkou. V osmé třídě se chtěl stát hercem a tak začal hrát ve školním divadle, kde nakonec získal hlavní roli. V roce 2009 vystudoval Marlborough High School a poté začal studovat na Fitchburg State College obor filmu, odkud ale po jednom roce odešel.

V 16 letech začal se svou kamarádkou a spolužačkou Brittany Joyal nahrávat videa na YouTube kanál známý pod jménem WinterSpringPro. V 19 letech se přestěhoval do L.A., kde plánoval začít svou kariéru herce. V roce 2009 pak začal nahrávat videa na svůj vlastní kanál Joey Graceffa. V roce 2013 se zúčastnil televizní reality show Amazing Race: O milion kolem světa spolu s kamarádkou Meghan Camarena. Společně to dotáhli až do 10. kola, kde byli vyřazeni. Později se znovu jako tým zúčastnili také 24. Řady Amazing Race, zvané The Amazing Race: All-Stars.

Během let 2012 až 2014 se Joey objevil v krátkometrážních filmech BlackBoxTV a zároveň byl v letech 2013 až 2014 součástí web seriálu MyMusic v produkci Fine Brothers. Na začátku roku 2014 si Joey zahrál ve svém vlastním web seriálu Storytellers a za roli Huntera Crowleyho byl oceněn cenou 2014 Streamy Awards.

19. května 2015 vydal Joey svou první knihu In Real Life: My Journey to a Pixelated World, kde přiznává svou homosexualitu a vzpomíná na roky, kdy byl šikanován, na život s matkou alkoholičkou a na jeho cestu k úspěchu.

Iva "IvcaSammet" Tvrdoňová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vesmír mezi námi
2015 Bob Thunder: Internet Assassin
2014 Snow White and the Seven Thugs

TV seriály

2016 Escape the Night (TV seriál)
2013 Storytellers (TV seriál)
2012 MyMusic (TV seriál)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Storytellers (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Amazing Race: O milion kolem světa (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace