foto

Tara Morice

  • nar. 23.6.1964 (56 let)
    Hobart, Tasmania, Austrálie

Biografie

Tara Morice se narodila v Tasmánii, v Austrálii 23.června 1964. Je známá jako australská herečka, zpěvačka a tanečnice. Její první známou rolí byla „škaredá“ Fren ve filmu TANEC V SRDCI, za kterou byla nominována na cenu Australského filmového institutu. Mezi její další filmovou tvorbu patří METAL SKIN, HOTEL SORRENTO, HILDEGARDE, MOULIN ROUGE!, CANDY, RAZZLE DAZZLE: CESTA DO TANCE a ORANGES AND SUNSHINE. Tara se také objevila na soundtracku, kde nazpívala duet se Cyndi Lauper "Čas od času" s Markem Williamsem.

Morice se objevila i v několika seriálech jako jsou ANSWERED BY FIRE, AFTER THE DELUGE, SALEM'S LOT,LOOT, GRASS ROOTS A MCLEODOVY DCERY. V současnosti hraje v seriálu DANCE ACADEMY.

Napsala a režírovala dokument MY BIGGEST FAN o její korespondenci a přátelství s Mildred Levine, která jí začala psát poté, co viděla film Tanec v srdci.

Zuzana "hellenkka" Stehlíková

Herecká filmografie

Filmy

2018 Reaching Distance
2017 Dance Academy: The Movie
2016 Lets See How Fast This Baby Will Go
2010 Prázdná kolébka
2009 Kouzelná rybka
2007 Razzle Dazzle: A Journey Into Dance
2006 Candy
Krutá odveta (TV film)
2005 Second Chance (TV film)
2004 Loot (TV film)
Prokletí Salemu (TV film)
2003 After the Deluge (TV film)
2001 Akce kachna
Jet Set
Moulin Rouge
Život s vrahem (TV film)
2000 Ve znamení psa: Nejlepší přítel (TV film)
Ve znamení psa: Pozor, zlý pes! (TV film)
Ve znamení psa: Zakopaný pes (TV film)
1995 Hotel Sorrento
1994 Metal Skin
1992 Tanec v srdci

TV seriály

2016 Rake (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
2015 Winter (TV seriál)
2013 Elegant Gentleman's Guide to Knife Fighting, The (TV seriál)
Taneční akademie (TV seriál)
Not for Nothing (S03E13)
The Perfect Storm (S03E12)
Start of an Era (S03E11)
další epizody (13)
2012 Taneční akademie (TV seriál)
The Red Shoes (S02E26)
The Second (S02E25)
The Prix De Fonteyn (S02E24)
další epizody (26)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
Learning to Fly: Part 2 (S01E26)
The Deep End (S01E25)
Heatwave (S01E24)
další epizody (26)
1998 Žena v úzkých (TV seriál)

Dokumentární

2009 Lachtaní supermáma (TV film) - vyp.

Host

TV pořady

1966 Play School (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky