foto

Ann Morrish

  • nar. 15.6.1928 (91 let)
    Godstone, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Dívka z Ria
Mind Games
1995 Annie: Královská dobrodružství (TV film)
1994 Druhý nejlepší
1991 Smack and Thistle (TV film)
1986 Frankie and Johnnie (TV film)
1967 Fall of the Goat (TV film)
1961 Lord Durham

TV seriály

2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čtyři pohřby a jedna svatba (S09E05)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Němý svědek (S06E04)
1981 Maybury (TV seriál)
1973 Lizzie Dripping (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1964 The Protectors (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky