foto

Anja Klawun

  • nar. 1975
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Lass den Mond am Himmel stehen (TV film)
2016 Inga Lindström: Gréta se vdává (TV film)
Was im Leben zählt (TV film)
2013 Alles Chefsache! (TV film)
2012 Ein vorbildliches Ehepaar (TV film)
Obendrüber da schneit es (TV film)
2010 Bis aufs Blut - Brüder auf Bewährung
2009 Der Yalu fließt (TV film)
Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
2008 Ein riskantes Spiel (TV film)
Inga Lindström: Rasmus a Johanna (TV film)
2006 Shoppen
2005 Andersrum (TV film)
2003 Linie X

TV seriály

2020 Rozmarné jaro (TV seriál)
Genieße jeden Augenblick (E24)
2019 Watzmann ermittelt (TV seriál)
2014 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Bären sammeln (S04E02)
2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Der Wunderheiler (S03E07)
Banánový pavouk (S03E05)
2012 Add a Friend (TV seriál)
Die Chefin (TV seriál)
Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Opičí ostuda (S02E11)
Divočáci (S02E10)
Drzá fretka (S02E07)
další epizody (4)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Psí srdce (S01E01)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky