foto

Anja Klawun

  • nar. 1975
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Inga Lindström: Gréta se vdává (TV film)
Was im Leben zählt (TV film)
2013 Alles Chefsache! (TV film)
2012 Ein vorbildliches Ehepaar (TV film)
Obendrüber da schneit es (TV film)
2010 Bis aufs Blut - Brüder auf Bewährung
2009 Der Yalu fließt (TV film)
Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
2008 Ein riskantes Spiel (TV film)
Inga Lindström: Rasmus a Johanna (TV film)
2006 Shoppen
2005 Andersrum (TV film)
2003 Linie X

TV seriály

2019 Watzmann ermittelt (TV seriál)
2014 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Bären sammeln (S04E02)
2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Der Wunderheiler (S03E07)
Die Bananenspinne (S03E05)
2012 Add a Friend (TV seriál)
Die Chefin (TV seriál)
Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Opičí ostuda (S02E11)
Divočáci (S02E10)
Drzá fretka (S02E07)
další epizody (4)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Psí srdce (S01E01)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace