foto

Anne Heche

  • nar. 25.5.1969 (50 let)
    Aurora, Ohio, USA

Zajímavosti o tvůrci (29)

  • - V jednej z televíznych relácií odvysielaných v roku 2001 priznala, že trpela psychickými problémami, ktoré boli zapríčinené tým, že ju jej otec zneužíval. Vytvorila si tak fantasy svet s názvom "Štvrtá dimenzia," kde sa cítila bezpečne pred všetkými. Anne v ňom bola dcérou Boha a nevlastnou sestrou Ježiša Krista a volala sa Celestia (jej druhé meno) a mala kontakty s mimozemskými formami života. (fandafilmov)

  • - V roce 1998 byla zařazena mezi 50 nejkrásnějších lidí na světě. (lyukassza)

  • - V  roce 2001 se provdala za herce Colemana Laffoona, manželství skončilo rozvodem v roce 2009. Společně mají dva syny. Od roku 2007 do roku 2018 byl jejím přítel herec James Tupper. (newpage)

  • - Její otec zemřel v roce 1982 na AIDS. (newpage)

  • - Herečku Gwyneth Paltrow fascinovala Anne natolik, že si v roce 1997 dala stejně ostříhat vlasy, jako v té době měla i ona. (newpage)

  • Batesův motel (TV seriál) (2013)

    - V druhej sérií Norma (Vera Farmiga) nakupuje hromadu kníh, medzi akými si je možné všimnúť tiež knihu "Call Me Crazy". Jej autorka Anne Heche sa objavila v remaku Psycho (1998). Nie je tajomstvom, že seriál Batesov motel vychádza z postáv Blochovho románu. Odkaz na samotného autora Roberta Blocha sa objavuje v 5. epizóde 5. série počas scény, kde Marion Crane (Rihanna) kráča do práce a na stene za ňou je k videniu reklama s jeho iniciálami. (Msscastillo)

  • Hitchcock (2012)

    - O úlohu Marion Crane (Janet Leigh), sa uchádzalo viac herečiek. Režisér Sacha Gervasi uvažoval aj o obsadení Anne Heche ktorá stvárnila Marion Crane v remake Psycho z roku 1998. Štáb sa k tomu vyjadril, že by potrebovali "novú" a mladšiu Marion. (pancoyote)

  • Hung - Na velikosti záleží (TV seriál) (2009)

    - Anne Heche se vrátila k natáčení jenom 8 dní od narození jejího syna Atlasa. (newpage)

  • Samec (2009)

    - Anne Heche a Ashton Kutcher se nejvíce během natáčení soustředili na jejich sexuální scény, které chtěli udělat pobuřující a svým způsobem ojedinělé. (newpage)

  • Beze mě: Šest tváří Boba Dylana (2007)

    - Postava Jude Quinn byla původně nabídnuta Anne Heche, která byla vyměněna po čtyřech dnech natáčení Cate Blanchett. (newpage)

  • Muži na stromech - Plav, nebo jdi ke dnu (S01E04) (epizoda) (2006)

    - Když se Maryn (Anne Heche) vydá hledat nové partnerské město, vejde s Annie (Emily Bergl) a Patrickem (Derek Richardson) do domu dvou žen. Patrik, když je uvidí, utrousí: „Kruciš, jezinky bezinky!“ Jedná se o narážku na film Jezinky a bezinky (1944), kde dvě starší dámy vraždily muže. (Ganka)

  • Padlý anděl (TV film) (2003)

    - O úlohu Katherine Wentworth prejavila záujem aj Anne Heche. (fandafilmov)

  • Těžký zločin (2002)

    - Postavu Claire mala stvárniť Anne Heche, tá však ponuku odmietla, pretože sa jej zdalo, že by mala vo filme priveľa priestoru, čo jej nevyhovovalo kvôli tehotenstvu. (pancoyote)

  • Dům života (2001)

    - O postavu Robin Kimball mala záujem herečka Celia Imrie, Anne Heche a Laura Linney. (awrielly)

  • Trhák pana Bowfingera (1999)

    - Steve Martin prohlásil, že inspirací pro postavu Daisy (Heather Graham) mu byla herečka Anne Heche, s kterou měl předešlý rok aféru. Vtip na konci filmu, kdy Daisy prohlásí, že se stala "jednou z nejmocnějších lesbiček v Hollywoodu", je narážka na fakt, že ihned poté, co Steve a Anne přestali randit, vyšel najevo vztah Anne s Ellen DeGeneres. (viperblade)

  • Poprava (1998)

    - Vince Vaughn a Anne Heche si v témže roce společně zahráli i ve filmu Psycho (1998). (R´Hell)

  • Psycho (1998)

    - Během smrti Marion ve sprše v původní verzi, bylo často Hitchcockovi vytýkáno, že když Marion (Janet Leigh) upadla na zem, měla velké zorničky. Během smrti se zorničky stáhnou. Režisér si dal v remaku na to pozor, a když se scéna opakuje a Marion v podání Anne Heche padá na zem, má zorničky staženy. (newpage)

  • Psycho (1998)

    - Jeden z nejvíce podstatných rozdílů mezi Janet Leigh a Anne Heche je intonace jejich hlasu během filmu. Janet úplně jinak intonuje ve filmu Psycho z roku 1960 jako Anne v remake verzi. Také za zmínku stojí i vlasy Anne, které jsou také jiné než vlasy Janet v původní verzí. (newpage)

  • Psycho (1998)

    - V jedné ze scén ve filmu, kdy Marion (Anne Heche) prochází ulicemi, se nedaleko autobusového nádraží ukáže plakát na romantickou komedii Šest dní, sedm nocí (1998), ve kterém si zahrála Anne Heche ve stejném roce. (newpage)

  • Psycho (1998)

    - Anne Heche se poprvé podívala film Psycho (1960) až když byla obsazena do role Marion Crane. (newpage)

<< předchozí 1 2

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Best of Enemies
2017 Armed Response
My Friend Dahmer
The Last Word
2016 Catfight
Looks Like Christmas (TV film)
One Shot
2015 Divoká karta
2014 Jeden Štědrý den (TV film)
2013 Nothing Left to Fear
2012 Arthur Newman
Black November
Final Cut - Dámy a pánové - a.z.
Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
That's What She Said
2011 Cedar Rapids
Falešné přátelství (TV film)
Policejní divize Rampart
Vraždy v Lake City (TV film)
2010 Benga v záloze
2009 Samec
2008 Mladý Indiana Jones: Skandál na Broadwayi
Toxic Skies
2007 Duch spisovatele
Superman: Soudný den
What Love Is
2006 Osudná známost (TV film)
2005 Sexuální život
Silver Bells (TV film)
2004 Sestra i matka (TV film)
The Dead Will Tell (TV film)
Zrození
2002 John Q.
2001 Prozacový národ
2000 Dvojník
Sebeobrana (TV film)
1999 Třetí zázrak
1998 Poprava
Psycho
Šest dní, sedm nocí
1997 Krycí jméno Donnie Brasco
Sopka
Subway Stories: Tales from the Underground (TV film)
Tajemství loňského léta
Vrtěti psem
1996 Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
Porotce
Rumové pralinky
Řeči, řeči...
1995 Divoká hra
Královská ryba (TV film)
1994 Girls in Prison (TV film)
Investigator, The (TV film)
Princezna
Prostě úžasná
Proti zdi (TV film)
Život naruby
1993 Ambush of Ghosts, An
Dobrodružství Hucka Finna
1992 O Pioneers! (TV film)
1989 The 16th Annual Daytime Emmy Awards

TV seriály

2019 Chicago P.D. (TV seriál)
What Could Have Been (S06E19)
Trust (S06E11)
2018 The Brave (TV seriál)
Close to Home: Part 2 (E13)
Grounded (E11)
Desperate Measures (E10)
Chicago P.D. (TV seriál)
Descent (S06E09)
True or False (S06E06)
Ride Along (S06E04)
další epizody (5)
2017 The Brave (TV seriál)
Desperate Times (E09)
Stealth (E08)
It's All Personal (E07)
další epizody (9)
2016 Aftermath (TV seriál)
Whispers of Immortality (E13)
Now That We Talk of Dying (E12)
Where the Dead Men Lost Their Bones (E11)
další epizody (13)
2015 Quantico (TV seriál)
Guilty (S01E09)
Ztracená archa (TV seriál)
Armageddon Protocol (E10)
Jehoshaphat (E09)
Sisters of Dinah (E08)
další epizody (10)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Cherry Cream Soda (S07E03)
2014 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Changes (E22)
Sochi (E15)
Secret (E13)
2013 Save Me (TV seriál)
Holier Than Thou (E07)
Heavenly Hostess (E06)
Whatever the Weather (E05)
další epizody (7)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Interns (E05)
Hobbies (E04)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Root Beer Guy (S05E43)
2011 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Krávy (S03E10)
Primát (S03E09)
Už to frčí (S03E08)
další epizody (10)
2010 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Jsme si kvit (S02E10)
Jsem alergen (S02E09)
Třetí meta (S02E08)
další epizody (10)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Péro a sen (S01E10)
To je Amerika (S01E09)
Je to protetický (S01E08)
další epizody (10)
2008 Muži na stromech (TV seriál)
Kdo má hlavní slovo (S02E19)
Až moc překvapení (S02E18)
Nové psy staré triky nenaučíš (S02E17)
další epizody (11)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Bližší svetr než kabát (S02E08)
Moře hoře (S02E07)
Povedená veselka (S02E06)
další epizody (14)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Válka s bloky - druhá část (S01E11)
Válka s bloky - první část (S01E10)
Chlaposance (S01E09)
další epizody (11)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Vzlety a pády (S04E15)
Město chlapů (S04E14)
Stačí se dotknout (S04E13)
další epizody (7)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2002 Behind the Scenes of 'John Q'
1999 'Psycho' Path
Karen Black: Actress at Work

Režijní filmografie

Filmy

2001 Na hraně (TV film)
Reaching Normal
2000 Kdyby zdi mohly mluvit 2 (TV film)

Dokumentární

2001 Ellen De Generes: American Summer Documentary (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Bad Judge (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Megyn Kelly Today (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 2012 Film Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
2010 Postavte se rakovině (TV pořad)
2008 The Doctors (TV pořad)
1999 Vyhlášení cen Oscar '99 (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(110)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace