foto

Heinz Baumann

  • nar. 12.2.1928 (91 let)
    Oldenburg, Oldenburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Die letzte Fahrt (TV film)
Just Married - Hochzeiten zwei (TV film)
2007 Späte Aussicht (TV film)
2006 Bettis Bescherung (TV film)
Doppelspiel
2005 Otec Braun – Smrt v klášteře (TV film)
2004 Vater werden ist nicht schwer (TV film)
2003 Loď snů - Tichomoří (TV film)
1996 Diebinnen
1993 Die Elefantenbraut (TV film)
1992 Der Unschuldsengel (TV film)
Tatort - Unversöhnlich (TV film)
1990 Ich will leben (TV film)
1989 Spatzenmörder, Der (TV film)
1988 Tod auf der Spur, Dem (TV film)
1987 Reichshauptstadt privat (TV film)
1985 250.000 Mücken im Pappkarton (TV film)
1984 Snob, Der (TV film)
1983 In der Sackgasse (TV film)
1982 Bahnwärter Thiel (TV film)
Gärtner von Toulouse, Der
1980 Místo činu - Nouzové řešení (TV film)
1978 Geist der Mirabelle. Geschichten von Bollerup, Der (TV film)
Kleine Geschichten mit großen Tieren (TV film)
1977 Nicht von gestern (TV film)
1975 Der Biberpelz (TV film)
Eine Frau zieht ein (TV film)
Polly oder Die Bataille am Bluewater Creek (TV film)
1974 Die Antwort kennt nur der Wind
Macbett (TV film)
Nie wieder Mary (TV film)
Tatort - Zweikampf (TV film)
1973 Alle Menschen werden Brüder
Eine egoistische Liebe (TV film)
Macbett (divadelní záznam)
1971 Der Selbstmörder (TV film)
Messe der erfüllten Wünsche, Die (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen
1970 Floup oder Der Hang zur Redlichkeit (TV film)
1969 Der Rückfall (divadelní záznam)
Die Verschwörung (TV film)
Fememord (TV film)
Fragestunde (TV film)
Ich bin ein Elefant, Madame
Langeweile (TV film)
1968 Bahnwärter Thiel (TV film)
1967 In Lemgo 89 (TV film)
Moral (TV film)
1966 Drei Schwestern (TV film)
Irrungen, Wirrungen (TV film)
Jeanne oder Die Lerche (TV film)
Stella (TV film)
1965 Chinesische Mauer, Die (TV film)
Das Karussell (TV film)
Der arme Mann Luther (TV film)
1963 Penthesilea (TV film)
1962 Becket oder Die Ehre Gottes (TV film)
1960 Strašidla ze Spessartu
1954 Schloß Hubertus

TV seriály

2003 Otec Braun (TV seriál)
1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Florida Lady (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1985 Ich, Christian Hahn (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Felix und Oskar (TV seriál)
1979 Achtung Kunstdiebe (TV seriál)
Die Buddenbrooks (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Tochter des Schweigens (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
Lobster (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1972 Stadt ohne Sheriff (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

1993 Wehner - Die unerzählte Geschichte (TV film)
1984 Treffpunkt im Unendlichen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace