foto

I.S. Johar

  • nar. 16.2.1920
    Tollagannj, Britská Indie (nyní Pákistán)
  • zem. 10.3.1984 (64 let)
    Bombaj, Maháráštra, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Gopichand Jasoos
Teesri Aankh
1981 Do Posti
Guru Suleman Chela Pahelwan
1980 Be-Reham
Beqasoor
Do Premee
Sanjh Ki Bela
1979 Guru Ho Jaa Shuru
Ranjha Ikk Tey Heeran Do
1978 Ek Baap Chhe Bete
Ganga Ki Saugand
Jalan
Nasbandi
Smrt na Nilu
1977 Jagriti
Priyatama
Saheb Bahadur
1976 Aaj Ka Ye Ghar
Mazdoor Zindabaad
Sankoch
Yamla Jatt
1975 Zinda Dil
1974 5 Rifles
Badhti Ka Naam Dadhi
Do Aankhen
Prem Shastra
Trimurti
1973 Aaj Ki Taaza Khabar
Banarasi Babu
Ek Mutthi Aasmaan
Intezar
Joshila
Kashmakash
Teen Chor
1972 Dastaan
Doctor X
Gomti Ke Kinare
Maalik Tere Bande Hum
Roop Tera Mastana
Tangewala
1971 Chhoti Bahu
Dost Aur Dushman
Jai Bangladesh
Johar Mehmood in Hong Kong
Thi Reeta
1970 Aag Aur Daag
Johny Mera Naam
Mera Naam Joker
Pavitra Paapi
Puraskar
Safar
1969 Nanak Nam Jahaz Hai
1968 Haye Mera Dil
Mera Naam Johar
Shrimanji
1967 Anita
Johar in Bombay
Raaz
Shagird
1966 Chaddian Di Doli
Dil Ne Phir Yaad Kiya
Johar in Kashmir
Ladka Ladki
Main Wohi Hoon
Maya
1965 Bheegi Raat
Johar-Mehmood in Goa
Namaste Ji
Teen Devian
1964 April Fool
1963 Kali-Yug, déesse de la vengeance
Tajemství indického chrámu
1962 Banarasi Thug
Lawrence z Arábie
Ma Beta
Main Shadi Karne Chala
1961 Mr. India
1960 Bewaqoof
1959 Goonj Uthi Shehnai
Severozápadní hranice
1958 Harry Black and the Tiger
1957 Ek Gaon Ki Kahani
Kitna Badal Gaya Insaan
Miss India
1956 Durgesh Nandini
Ham Sab Chor Hain
Paisa Hi Paisa
1954 Nagin
Nastik
Shart
1952 Shrimati Ji
1949 Ek Thi Larki

TV seriály

1967 Maya (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace