foto

Valerio Bonelli

  • nar. 8.1.1976 (42 let)
    Neapol, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Nejtemnější hodina
2016 Božská Florence
2015 The Program: Pád legendy
2013 Crazy Joe
Philomena
2012 S ledovým klidem
2011 Without Gorky
2010 Cemetery Junction
2009 Trhliny
2008 V plamenech
2007 Hannibal - Zrození
2005 RedMeansGo

TV seriály

2016 Černé zrcadlo (TV seriál)
Nosedive (S03E01)
2013 Derek (TV seriál)

Dokumentární

2015 Palio

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Without Gorky

Producentská filmografie

Filmy

2011 Without Gorky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace