foto

Inka Löwendorf

  • nar. 1977

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nahschuss
Papa auf Wolke 7 (TV film)
2018 Lotte Jäger und die Tote im Dorf (TV film)
2012 Protože jsem hezčí
2010 Entzauberungen
2004 Místo činu - Píšťala smrti (TV film)
2000 Vnitřní bezpečnost
1998 Polizeiruf 110 - Discokiller (TV film)

TV seriály

2019 Frau Jordan stellt gleich (TV seriál)
2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Saubere Geschäfte (S01E01)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der schöne Finn (S16E01)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Bernd & Harry (S11E14)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2002 Komisař Rex (TV seriál)
Činy mrtvých (S08E07)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2009 Cato ist immer noch hier

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky