foto

Jim Lampley

  • nar. 8.4.1949 (72 let)
    Hendersonville, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bojovník
Sedm dní v pekle (TV film)
2013 Zpátky do ringu
2010 Fighter
2008 Svůdné zombie
2007 Ledově ostří
Skóruj!
2006 Rocky Balboa
2004 Tao of Pong, The
2003 Neporažený (TV film)
2002 Johnny Flynton
Neporazitelný
2001 Dannyho parťáci
1999 Boxeři
1993 Percy & Thunder (TV film)
1992 Soudruzi v akci (TV film)
1985 Životní šance (TV film)

TV seriály

2011 Dr. House (TV seriál)
Rodiče (S08E06)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Gambling (S02E19)
1996 Arli$$ (TV seriál)
How to Turn a Minus into a Plus (S01E03)
HBO Boxing After Dark (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1991 MacGyver (TV seriál)
Těžké rozhodování (S07E10)

Dokumentární

2015 Chasing Tyson (TV film) - a.z.
2012 Other Dream Team, The
2011 Born and Bred
2009 30 for 30 (TV seriál)
2006 Ice Kings
2001 Beyond the Glory (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1998 Vítejte v Hollywoodu

Dokumentární

2012 Den Freddieho Roache (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1984 Jeopardy! (TV pořad)
1961 ABC's Wide World of Sports (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky