foto

Anya Hoffmann

  • nar. 1965

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Žáby k zulíbání 2
2006 Maria an Callas
Žáby k zulíbání
2001 Lammbock - Alles in Handarbeit
1998 Der Campus
Poklad pirátů
1997 Die drei Mädels von der Tankstelle
Urteil, Das (TV film)
1996 Adrenalin (TV film)
Charleys Tante (TV film)
Das Superweib
1994 4% muž v akci
Keiner liebt mich

TV seriály

2011 Kobra 11 (TV seriál)
Pochybná banka (S15E10)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1997 Todesspiel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace