foto

Murray Miller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Tour de doping (TV film)
2015 Sedm dní v pekle (TV film)

TV seriály

2017 Girls (TV seriál)
The Bounce (S06E07)
Full Disclosure (S06E06)
2016 Girls (TV seriál)
Cesta domů (S05E08)
2015 Girls (TV seriál)
Zeptej se mě na jméno (S04E07)
Blízko (S04E06)
2014 Girls (TV seriál)
Jedináček (S03E05)
2013 Girls (TV seriál)
Kluci (S02E06)
Americký táta (TV seriál)
Minstrel Krampus (S10E08)
2012 Americký táta (TV seriál)
National Treasure 4: Baby Franny: She's Doing Well - The Hole Story (S09E07)
Less Money, Mo' Problems (S08E15)
2011 Americký táta (TV seriál)
Hot Water (S08E01)
2010 Americký táta (TV seriál)
There Will Be Bad Blood (S07E06)
May the Best Stan Win (S06E12)
2009 Americký táta (TV seriál)
In Country... Club (S06E01)
2005 Committed (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
The Tracy Morgan Show (TV seriál)
2002 Clone High (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)

TV pořady

2007 2007 MTV Movie Awards (TV pořad)
2005 2005 MTV Movie Awards (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Klaun navždy
2012 Zásnuby na dobu neurčitou
2008 Kopačky

TV seriály

2016 Tým Škorpion (TV seriál)
The Fast & the Nerdiest (S02E18)
Girls (TV seriál)
Japonsko (S05E03)
2013 Americký táta (TV seriál)
Minstrel Krampus (S10E08)
Spelling Bee My Baby (S09E14)
2011 Americký táta (TV seriál)
Season's Beatings (S08E07)
A Ward Show (S08E03)
A Piñata Named Desire (S07E11)
2010 Americký táta (TV seriál)
Cops & Roger (S06E14)
2009 Americký táta (TV seriál)
Rapture's Delight (S06E09)
Home Adrone (S06E03)
In Country... Club (S06E01)
2002 Clone High (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace