foto

Christian Tasche

  • nar. 16.8.1957
    Altena, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • zem. 7.11.2013 (56 let)
    Holzwickede, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Den blbec
Místo činu: Kolín - Franziska (TV film)
Tatort - Ohnmacht (TV film)
Tatort - Wahre Liebe (TV film)
2013 Místo činu: Kolín - Na světle světa (TV film)
Turbo a Tacho (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
Ruf mich an! (studentský film)
2011 Ein Tick anders
Samba Lolek Jr (studentský film)
2010 Blackout (TV film)
Místo činu: Kolín - Chladné srdce (TV film)
Místo činu: Kolín - Rodinná pouta (TV film)
2009 Im falschen Film (studentský film)
Místo činu: Kolín - Klidnou rukou (TV film)
Plötzlich Onkel (TV film)
Romy (TV film)
2008 Das Feuerschiff (TV film)
Místo činu: Kolín - Mrtvá na smetišti (TV film)
Místo činu: Kolín - Prokletí (TV film)
Místo činu: Kolín - Žhářka (TV film)
Robin Pilcher: Projekt láska (TV film)
2007 Autopiloten
Das Leuchten der Sterne (TV film)
GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Místo činu: Kolín - Květina zla (TV film)
Místo činu: Kolín - Noční vysílání (TV film)
Místo činu: Kolín - Špinavý policajt (TV film)
Nichts ist vergessen (TV film)
2006 Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer (TV film)
Místo činu: Kolín - Krvavé diamanty (TV film)
Místo činu: Kolín - Odpolední láska (TV film)
Místo činu: Kolín - Smolařka Marie (TV film)
2005 Místo činu: Kolín - Hluboké rány (TV film)
Místo činu: Kolín - Miny (TV film)
2004 Engelchen flieg (TV film)
Zwischen Nacht und Tag
2003 Bernský zázrak
Desáté léto
Místo činu: Kolín - Bermudy (TV film)
Místo činu: Kolín - Fantom (TV film)
Narren
Sitte - Flüstertöne, Die (TV film)
2002 Místo činu: Kolín - Zrada (TV film)
Rok prvních polibků
Sloní srdce
Solino
Tatort - Schlaf, Kindlein, schlaf (TV film)
2001 Nichts bereuen (studentský film)
Tatort - Mördergrube (TV film)
2000 Místo činu - Žena ve vlaku (TV film)
Tatort - Trittbrettfahrer (TV film)
Teuflischer Engel (TV film)
1999 Jimmy the Kid
Menschenjagd (TV film)
Tatort - Restrisiko (TV film)
Waschen, schneiden, legen
1998 Fett weg!
Místo činu: Kolín - Přísně tajné poslání (TV film)
Rot wie das Blut (TV film)
1997 Schimanski: Nadoraz (TV film)
Tatort - Bombenstimmung (TV film)
Tatort - Willkommen in Köln (TV film)
1996 Der letzte Kurier (TV film)
Tatort - Der Spezialist (TV film)
1995 Doppelter Einsatz - Ein Mittwoch (TV film)
Kinder des Satans (TV film)
Tot auf Halde (TV film)
Verbotene Zone (TV film)
1993 Nordkurve
Polski Crash (TV film)

TV seriály

2014 Kobra 11 (TV seriál)
Revoluce (S18E08)
2013 Heldt (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Klärungsbedarf (S16E04)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Noční služba (S01E04)
Wilsberg (TV seriál)
Gefahr im Verzug (E29)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Staří přátelé (S14E06)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Mezi přáteli (S02E08)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ehrliche Leute (S06E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Podezření (S10E02)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
Das geheime Leben der Spielerfrauen (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Opfer im Zwielicht (E24)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrt z motoru (S05E11)
Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Schuss im Morgengrauen (E05)
2000 Bella Block (TV seriál)
Blinde Liebe (E08)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Kommissar Schimpanski (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Und tschüss! (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Nacht der Frauen (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Malý svědek (S03E06)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
Freunde fürs Leben (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky