foto

Christian Tasche

  • nar. 16.8.1957
    Altena, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • zem. 7.11.2013 (56 let)
    Holzwickede, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Den blbec
2013 Turbo a Tacho (TV film)
2012 Ruf mich an! (studentský film)
2011 Ein Tick anders
Samba Lolek Jr (studentský film)
2010 Blackout (TV film)
2009 Im falschen Film (studentský film)
Plötzlich Onkel (TV film)
Romy (TV film)
2008 Das Feuerschiff (TV film)
Robin Pilcher: Projekt láska (TV film)
2007 Autopiloten
Das Leuchten der Sterne (TV film)
GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Nichts ist vergessen (TV film)
2006 Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer (TV film)
2004 Engelchen flieg (TV film)
Zwischen Nacht und Tag
2003 Bernský zázrak
Desáté léto
Narren
Sitte - Flüstertöne, Die (TV film)
2002 Rok prvních polibků
Sloní srdce
Solino
2001 Nichts bereuen (studentský film)
2000 Teuflischer Engel (TV film)
1999 Menschenjagd (TV film)
Waschen, schneiden, legen
Únosci a malá Jenny
1998 Fett weg!
Rot wie das Blut (TV film)
1996 Der letzte Kurier (TV film)
1995 Doppelter Einsatz - Ein Mittwoch (TV film)
Kinder des Satans (TV film)
Tot auf Halde (TV film)
Verbotene Zone (TV film)
1993 Nordkurve
Polski Crash (TV film)

TV seriály

2014 Kobra 11 (TV seriál)
Revoluce (S18E08)
Místo činu (TV seriál)
Wahre Liebe (S45E26)
Ohnmacht (S45E19)
Kolín - Franziska (S45E03)
2013 Heldt (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Klärungsbedarf (S16E04)
Místo činu (TV seriál)
Na světle světa (S44E01)
2012 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Nevolejte policii (S43E02)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Noční služba (S01E04)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Abgestempelt (S01E11)
Wilsberg (TV seriál)
Gefahr im Verzug (E29)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Rodinná pouta (S41E32)
Kolín - Chladné srdce (S41E09)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Staří přátelé (S14E06)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Klidnou rukou (S40E23)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Mezi přáteli (S02E08)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Žhářka (S39E23)
Kolín - Mrtvá na smetišti (S39E10)
Kolín - Prokletí (S39E02)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Hořké pravdy (S02E04)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Špinavý policajt (S38E31)
Kolín - Noční vysílání (S38E25)
Kolín - Květina zla (S38E01)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ehrliche Leute (S06E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Podezření (S10E02)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Odpolední láska (S37E27)
Kolín - Smolařka Marie (S37E07)
Kolín - Krvavé diamanty (S37E02)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
Das geheime Leben der Spielerfrauen (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Miny (S36E14)
Kolín - Hluboké rány (S36E06)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Opfer im Zwielicht (E24)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Bermudy (S34E20)
Kolín - Fantom (S34E15)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Zrada (S33E20)
Schlaf, Kindlein, schlaf (S33E13)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Geisterstunde (E06)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrt z motoru (S05E11)
Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Schuss im Morgengrauen (E05)
Místo činu (TV seriál)
Mördergrube (S32E03)
2000 Bella Block (TV seriál)
Blinde Liebe (E08)
Místo činu (TV seriál)
Žena ve vlaku (S31E29)
Trittbrettfahrer (S31E16)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Restrisiko (S30E04)
1998 Helicops (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Přísně tajné poslání (S29E22)
1997 Kommissar Schimpanski (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
Nadoraz (E03)
Místo činu (TV seriál)
Bombenstimmung (S28E23)
Willkommen in Köln (S28E22)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Der Spezialist (S27E01)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Und tschüss! (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Nacht der Frauen (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Malý svědek (S03E06)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
Freunde fürs Leben (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky