foto

Peter Raffalt

  • nar. 1957
    Villach, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heldenzeitreise
2015 Meine fremde Frau (TV film)
2013 Tatort - Unvergessen (TV film)
2012 Láska ze spermabanky (TV film)
Nečekané překvapení (TV film)
2011 Dýchat
Meine Schwester (TV film)
Místo činu: Zúčtování (TV film)
2007 Der Zauber des Regenbogens (TV film)
2006 Der Mann im Strom (TV film)
2005 Dem Himmel sei Dank (TV film)
2004 Místo činu: Mnichov - Mládeži nepřístupno (TV film)
Zwischen Nacht und Tag
2003 Wir können alles. Außer Hollywood: Independent Days Vol. 01

TV seriály

2012 Es kommt noch dicker (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Vražda v ženském klášteře (E12)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Speer a Hitler (TV seriál)
2004 Verschollen (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Případy profesora Capellariho (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mýtus Karla Velikého (TV seriál)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

2012 Bonnie & Clyde (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky