foto

Mijuki Mijabe

  • nar. 1960
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Soromon no gišó kóhen - kniha
Soromon no gišó zenpen - kniha
2013 Kogure šašinkan (TV film) - kniha
2012 Reberu 7 (TV film) - kniha
Rijú (TV film) - kniha
Snark gari (TV film) - kniha
2011 Kasha - kniha
2010 Pafekuto Buru (TV film) - kniha
2007 Nagai nagai satsujin - kniha
2006 Brave Story - kniha
2004 Rijú - kniha
2002 Mohóhan - kniha
2000 Kurosufaia - kniha

TV seriály

2017 Rakuen (TV seriál) - kniha
2016 Mohóhan (TV seriál) - kniha
Sollomoneui wijeung (TV seriál) - kniha
2015 Bonkura 2 (TV seriál) - kniha
2014 Bonkura (TV seriál) - kniha
Osoroshi (TV seriál) - kniha
Peter no sórecu (TV seriál) - kniha
2013 Namonaki Doku (TV seriál) - kniha
2012 Perfect Blue (TV seriál) - kniha
Suteppufazâ suteppu (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2005 Jókai daisensó

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace