foto

Sajaka Kuwamura

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Over Drive
2015 Sutorobo eddži

TV seriály

2017 Ai šiteta tte, himicu wa aru (TV seriál)
2016 Sukina Hito ga Iru Koto (TV seriál)
2015 Keibuho Sugijama Šintaró (TV seriál)
Koinaka (TV seriál)
2014 SHARK (TV seriál)
SHARK 2 (TV seriál)
2013 So Long! (TV seriál)
2012 Mirai Nikki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace