foto

Patrik Kytka

  • nar. 24.5.1996 (21 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Příběh kmotra
2012 Modrý tygr

TV seriály

2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

TV pořady

2009 Zázraky přírody (TV pořad)
2000 Chcete být milionářem? (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace