foto

Jonathan Snipes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Mope
2017 The Veil
2016 Domain
Holidays
2015 Excess Flesh
2014 Cena za slávu
2012 Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
2009 Asteroid Kassandra (TV film)
Ničivá bouře (TV film)
2008 Ninjové útočí (TV film)
Reversion

TV seriály

2017 Primal Screen (TV seriál)
The Mayor (TV seriál)
Pilot (E01)
2010 Futurestates (TV seriál)

Dokumentární

2020 A Glitch in the Matrix
2017 Haunters: The Art of The Scare
2015 Noční můra: Tajemství spánkové paralýzy
2012 Pokoj 237

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky