foto

Brigitte Kren

  • nar. 27.1.1954 (67 let)
    Štýrský Hradec, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Annie - kopfüber ins Leben (TV film)
In Berlin wächst kein Orangenbaum
2019 Der vierte Mann (TV film)
2017 Die Migrantigen
2015 Der Metzger muss nachsitzen (TV film)
Die Trapp Familie - Ein Leben für die Musik
Gangy Berlína (TV film)
2014 Und Äktschn!
2013 Blutgletscher
Tom Turbo - Von 0 auf 111
2011 Láska z hor (TV film)
Posedlost tancem (TV film)
2010 Dluh
Rammbock
2009 Die Alpenklinik - Riskante Entscheidung (TV film)
Kleine Fische
Schautag
2008 Alpská klinika: Touhy srdce (TV film)
Der Schwarze Löwe (TV film)
2007 Alpská klinika II (TV film)
Import/Export
2006 Alpská klinika (TV film)
Ohrfeige, Die (TV film)
Slumming
2005 Crash Test Dummies
Zum Beispiel Praterstern
2004 Nacktschnecken
Utajené dědictví (TV film)
2003 Brüder II (TV film)
2002 Taxi für eine Leiche
1999 Severní město
1998 Suzie Washington
1995 Die Ameisenstraße

TV seriály

2020 Freud (TV seriál)
Trieb (E05)
Somnambul (E03)
Trauma (E02)
další epizody (4)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Dankeschön (S09E08)
Schlafpatrone (S09E07)
Untergriff (S09E06)
další epizody (8)
2019 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schandgold (S08E08)
Schmachtfetzen (S08E07)
Kälteschlaf (S08E06)
další epizody (8)
Soko Vídeň (TV seriál)
Angeltrip (S15E04)
Schuld (S15E03)
Schatzsuche (S15E02)
další epizody (15)
2018 Země zločinu (TV seriál)
Grenzland (E12)
Soko Vídeň (TV seriál)
Bis aufs Blut (S14E05)
Alte Indianer (S14E04)
Die Bienenkönigin (S13E10)
2017 Bettys Diagnose (TV seriál)
Grenzüberschreitung (S04E14)
2015 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Kehraus (S07E06)
Hilfeschrei (S07E05)
Denkzettel (S07E04)
další epizody (10)
2014 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Sündenbock (S06E04)
Totgepflegt (S06E03)
Nachgeburt (S06E02)
další epizody (4)
Místo činu (TV seriál)
Die Feigheit des Löwen (S45E32)
2013 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zahltag (S05E06)
Gottesurteil (S05E05)
Auferstanden (S05E04)
další epizody (6)
2012 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schweißtreiben (S04E06)
Kellerkinder (S04E05)
Notlügen (S04E04)
další epizody (6)
2010 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Feierabend (S03E06)
Fensterlsturz (S03E05)
Totalschaden (S03E04)
další epizody (6)
Soko Vídeň (TV seriál)
Die Akte Schweikhart (S05E13)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Rudolf Sommerbauer (S01E05)
2008 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2007 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zugeschüttet (S02E08)
Blattschuss (S02E07)
Mundtot (S02E06)
další epizody (8)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Liebessumpf (S01E10)
Drachentöter (S01E09)
Trockenschwimmer (S01E08)
další epizody (10)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Alles beim alten (E06)
Komisař Rex (TV seriál)
Jeho poslední neděle (S09E13)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Mohn Amour (S04E10)
2002 Komisař Rex (TV seriál)
Policisté se nelíbají (S08E01)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Scheidungen (S01E19)
Wahlverwandtschaften (S01E18)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mythos Geschichte (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
2016 Meryns Sprechzimmer (TV pořad)
2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)
Denk mit Kultur (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Hast du Nerven? (TV pořad)
2000 Die Millionenshow (TV pořad)
1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky