foto

Nenad Lucic

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Erwartungen
2012 Die Welt Nebenan
Hunde wie wir
2011 Frontalwatte (studentský film)
2010 Callgirl v akci (TV film)
Jerry Cotton
Rammbock
2009 Pan Nikdo
Poslední neděle
Vzrušující víkend (TV film)
2008 Colpo d'occhio
Die dunkle Seite (TV film)
Instruktor Schmidt
Märzmelodie
Prach času
Vlna veder: Nikdo neunikne (TV film)
2007 Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách
2004 Der Stich des Skorpion (TV film)

TV seriály

2018 Tanken - mehr als Super (TV seriál)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Alles Gangsta (S02E01)
2010 Sami proti času (TV seriál)
20:00 Uhr (S01E13)
19:00 Uhr (S01E12)
18:00 Uhr (S01E11)
další epizody (13)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Zack! Comedy nach Maß (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace