foto

Michèle Lituac

  • nar. 17.8.1957 (61 let)
    Aix-en-Provence, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mami!
1985 Jouez hautbois, résonnez musettes (TV film)
1982 Il n'y a plus d'innocents (TV film)
1981 Adèle ou la marguerite (TV film)
Ursule Mirouët (TV film)
1980 Remarie-moi (TV film)
1979 Světlo ženy
1978 Allégra (TV film)
Vas-y maman
Ve státním zájmu

TV seriály

1997 Princezna Sissi (TV seriál)
1985 Robotech (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace