foto

Shi-yang Kwak

  • nar. 15.1.1987 (32 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mokgyeokja
2016 Bang aneui kokkili
Gutbai singgeul
Robot, Sori
2014 Yaganbihaeng

TV seriály

2018 Ildan ddeugeobge cheongsohara (TV seriál)
Saja (TV seriál)
2017 Sikagotajagi (TV seriál)
2016 Choehoorobooteo doobeonjjae sarang (TV seriál)
Manyeobogam (TV seriál)
2015 Chiljeonpalgi Goohaera (TV seriál)
Da jaldoil geoya (TV seriál)
Oh naui gwishinnim (TV seriál)
2014 Gibun joheunnal (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace