foto

Damian Garcia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Babel
2005 Dos
2002 I fouska

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Jungleland
Ya no estoy aqui
2018 Muzeum
2016 Sr. Pig
Verde
2015 Desierto
2014 Běloby
2012 La vida precoz y breve de Sabina Rivas
2010 Chicogrande
Peklo
2008 Violanchelo
2006 Más que a nada en el mundo
2005 Godot

TV seriály

2016 Mars (TV seriál)
Křižovatky (S01E06)
Temné dny (S01E05)
Energie (S01E04)
další epizody (6)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Godot

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky