foto

Marguerite Cassan

  • nar. 28.3.1923
    Nice, Francie
  • zem. 22.4.1989 (66 let)
    Créteil, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Die Marquise von B. (TV film)
Roztržka
1959 Le Travail c'est la liberte
Snídaně v trávě
1952 Les Sept péchés capitaux
1946 Sylvie a fantom

TV seriály

1976 Comme du bon pain (TV seriál)
1974 Chéri-Bibi (TV seriál)
1970 Prune (TV seriál)
1967 Vidocq (TV seriál)
1964 Aventures de Monsieur Pickwick, Les (TV seriál)
Top à... (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 The Third Cry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky