foto

Tülin Özen

  • nar. 24.12.1979 (38 let)
    Iskenderun, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kötü Çocuk
2015 Šílenství
2014 Pek Yakında
2013 Karnaval
Modrá vlna
2012 Yük
2010 Med
Mi Hatice
2009 11'e 10 kala
2008 Mléko
Vicdan

TV seriály

2017 Aşk ve Gurur (TV seriál)
Masum (TV seriál)
Ufak Tefek Cinayetler (TV seriál)
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
2013 Aldırma Gönül (TV seriál)
2012 Yalan Dünya (TV seriál)
2011 Bizim Yenge (TV seriál)
Üsküdar'a Giderken (TV seriál)
2009 Kapaliçarsi (TV seriál)
2008 Cennetin Çocukları (TV seriál)
2006 Rüya Gibi (TV seriál)
2005 Beyaz Gelincik (TV seriál)
2004 Aynalar (TV seriál)
2002 En Son Babalar Duyar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace