foto

Jakob Wassermann

  • nar. 10.3.1873
    Fürth, Bayern, Německá říše
  • zem. 1.1.1934 (60 let)
    Altaussee, Steiermark, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1974 Každý pro sebe a bůh proti všem - kniha
1970 Případ Mauricius (TV film) - kniha
1954 Případ Mauricius - kniha
1928 The Masks of the Devil - kniha
1921 Christian Wahnschaffe, 2. Teil - Die Flucht aus dem goldenen Kerker - kniha
1920 Weltbrand - kniha

TV seriály

1981 Fall Maurizius, Der (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace