foto

Mariano Mendoza

  • nar. 17.9.1968 (49 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Duel of Legends
2016 1st Strike
Beyond the Game
Streets of East L.A.
2015 Audacity
Ghost Aliens
Vincentův svět
2014 School Dance
Strike One
2013 I Am Victor (TV film)
Leading Man, A
R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů
Where Are My Dragons
2012 Cage Fight
Divoši
For the Love of Money
2011 Budz House
Wonder Woman (TV film)
Šéfové na zabití
2010 Bláznivá svoboda
Cage Free
Lean Like a Cholo
Mocná síla soucitu
2009 Leváci
Rychlí a zběsilí
The Red Canvas
2008 Days of Wrath
This Is Encino
2007 Boj s těňju 2: Revanš
Daydreamer
Lesser of Three Evils
2006 Clash
2004 I Accidentally Domed Your Son
2003 Taking the Westside
2002 Gangster Party
1998 Veteranos

TV seriály

2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Inside Man (S01E09)
Silicon Valley (TV seriál)
Vliv a práva zakladatelů (S03E01)
2015 Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Kostel v troskách (S02E06)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Pan kritik (TV seriál)
Vezmi si mě (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Yo soy capitán (S02E01)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
East Los High (TV seriál)
Goodwin Games, The (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Rio (S01E03)
Calaca (S01E02)
The Mindy Project (TV seriál)
Bro Club for Dudes (S02E06)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Misionářská pozice (S09E20)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Věřte, nevěřte (S06E01)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Boj zblízka (S01E19)
Chuck (TV seriál)
Chuck a falešný pohřeb (S04E05)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Big Time Rush (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Jsem v kapele (TV seriál)
Nahoru a dolů (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Profesionálky (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Domek pro panenky (S08E13)
2005 Tráva (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Secretos (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Final Resolution
2012 Zločinecká impéria (TV seriál)

TV pořady

2007 Neplatíš - neřídíš! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace