foto

Shawn Pierce

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Sea Change (TV film)
Snowed-Inn Christmas (TV film)
Todd and the Book of Pure Evil: The End of the End
2016 A Dream of Christmas (TV film)
Bruno a Boots: Boj o bazén (TV film)
Příležitost k tanci (TV film)
2014 Steel & Stilettos
The Choking Game (TV film)
2013 Emma's Wings: A Bella Sara Tale
Jack (TV film)
Předvečer zkázy (TV film)
2012 Euphoria
Verdict (TV film)
Vánoční srdce (TV film)
We Were Children
2011 Lucky Christmas (TV film)
Passionflower
2003 Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)

TV seriály

2018 Burden of Truth (TV seriál)
2017 Soukromé očko (TV seriál)
Six Feet Blunder (S02E08)
Between a Doc and a Hard Place (S02E07)
The P.I. Code (S02E06)
další epizody (8)
2016 Slasher (TV seriál)
Soon Your Own Eyes Will See (S01E08)
In the Pride of His Face (S01E07)
The One Who Sows His Own Flesh (S01E06)
další epizody (8)
Soukromé očko (TV seriál)
Family Jewels (S01E10)
Disappearing Act (S01E09)
I Do, I Do (S01E08)
další epizody (10)
Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
Chronologie bolesti (S04E12)
Přirozený výběr (S04E11)
další epizody (13)
2015 Motiv (TV seriál)
Problém Maria (S03E13)
Frampton jedná (S03E12)
Amatéři (S03E11)
další epizody (13)
2014 The Pinkertons (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Pro tebe zemřu (S02E13)
Polibek smrti (S02E12)
Kulka pro Joeyho (S02E11)
další epizody (13)
The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Quetzalcoatl (S02E12)
Beholder (S02E11)
další epizody (13)
2013 Motiv (TV seriál)
Ten, co vyváznul (S01E13)
Nelítostná (S01E12)
Brutál (S01E11)
další epizody (13)
Seed (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
The Crazy Place (S01E13)
All About Eva (S01E12)
Take the Ride, Pay the Toll (S01E11)
další epizody (13)
The Dark Corner (TV seriál)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Spirála (S01E13)
Vyplaveno na povrch (S01E12)
Zkouška Audrey Parkerové (S01E11)
další epizody (13)
Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
2005 Wildfire (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lost Heroes
Tajemství touhy (TV film)
The Psychopath Next Door

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace