foto

Claude Barrois

  • nar. 5.5.1941 (79 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1980 Alors heureux?
Bar s telefonem
1972 Pour une pomme (TV film)

TV seriály

1992 Van Loc: un grand flic de Marseille (TV seriál)
1989 Le triplé gagnant (TV seriál)
1985 Policejní komisařství (TV seriál)
1984 Disparitions (TV seriál)
1983 Secret diplomatique (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

1992 Van Loc: un grand flic de Marseille (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky