foto

Irmin Schmidt

  • nar. 29.5.1937 (81 let)
    Berlín, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Zwei allein (TV film)
2013 Mord in Eberswalde (TV film)
2011 Bloch - Der Heiland (TV film)
Bloch - Inschallah (TV film)
2009 Bloch - Bauchgefühl (TV film)
Bloch - Schattenkind (TV film)
Bloch - Tod eines Freundes (TV film)
2008 Bloch - Die blaue Stunde (TV film)
Bloch - Vergeben, nicht vergessen (TV film)
Přestřelka v Palermu
2007 Bloch - Der Kinderfreund (TV film)
Paparazzo (TV film)
2006 Bloch - Der Mann im Smoking (TV film)
2005 Bloch - Der Freund meiner Tochter (TV film)
Bloch - Ein krankes Herz (TV film)
In Sachen Kaminski (TV film)
Země sněhu
2004 Bloch - Fleck auf der Haut (TV film)
Bloch - Schwestern (TV film)
Der Stich des Skorpion (TV film)
Ich werde immer bei euch sein (TV film)
2003 Místo činu - Když ženy jedí ústřice (TV film)
2002 Bloch - Ein begrabener Hund (TV film)
Bloch - Schwarzer Staub (TV film)
Bloch - Silbergraue Augen (TV film)
1998 Cukr pro bestii (TV film)
1997 Rote Schakal, Der (TV film)
Schimanski: Nadoraz (TV film)
1996 Angst hat eine kalte Hand (TV film)
1995 Mörder und sein Kind, Der (TV film)
1993 Morlock (TV film)
Morlock - König Midas (TV film)
1992 Negerküsse (TV film)
1991 Pizza Colonia
1986 Místo činu - Přátelé (TV film)
1985 Alle Geister kreisen (TV film)
1984 Es ist nicht aller Tage Abend
Fluchtpunkt Berlin
1983 Ruhe sanft, Bruno (TV film)
1982 Der Mann auf der Mauer
1981 Die Heimsuchung des Assistenten Jung
Flächenbrand (TV film)
1980 Endstation Freiheit
Im Herzen des Hurrican
1979 Tote bin ich, Der
1978 Nůž v hlavě
1974 Letzten Tage von Gomorrha, Die (TV film)
1971 Cream - Schwabing-Report
1970 Millionenspiel, Das (TV film)
Mädchen mit Gewalt
1969 Agilok & Blubbo
Kamasutra - Vollendung der Liebe
1966 Zwei wie wir... und die Eltern wissen von nichts

TV seriály

2007 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Die letzte Prüfung (E09)
2002 Bloch (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1989 Reporter (TV seriál)
1985 Kein schöner Land (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1981 Exil (TV seriál)
1979 Neues aus Transkastanien (TV seriál)

Dokumentární

2012 Innenansichten - Deutschland 1937 (TV film)
1979 ...als Diesel geboren

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace