foto

Attila Szalay

  • nar. 9.4.1961 (59 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 The Selection (TV film)
2011 Sladký život - Film (TV film)
Unesený detektiv (TV film)
2010 November Christmas (TV film)
Pouto mlčení (TV film)
2009 Santova dcera 2: Nejisté Vánoce (TV film)
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
Iron Road (TV film)
Nájemný vrah (TV film)
2006 Cesta na vrchol světa (TV film)
Split Decision (TV film)
2003 1st to Die (TV film)
Critical Assembly (TV film)
2002 Beauty Shot
2001 Dodsonův svět (TV film)
V pavoučí síti (TV film)
Černá díra
2000 Karanténa (TV film)
Černý jezdec (TV film)
1999 Píseň od srdce (TV film)
1998 Alley, The

TV seriály

2019 Lidská společnost (TV seriál)
Jak se to stává (S01E10)
Nová jména (S01E09)
Jed (S01E08)
další epizody (8)
Chyťte ho! (TV seriál)
Should Not Throw Stones (S03E07)
Tomorrow They Light Me On Fire (S03E06)
The Stick (S03E05)
další epizody (7)
2018 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Cuervo/Tz'ikb'uul (S01E10)
Serpiente/Chikchan (S01E09)
Rata/Ch'o (S01E08)
další epizody (5)
Chyťte ho! (TV seriál)
Pickle (S02E10)
Safe Space (S02E09)
Unlimited (Limited) (S02E06)
další epizody (6)
Mars (TV seriál)
Probuzení (S02E06)
Přesilovka (S02E05)
Nákaza (S02E04)
další epizody (6)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
Blue Pages (S01E10)
Turnaround (S01E09)
Epinephrine (S01E06)
další epizody (5)
2016 Aquarius (TV seriál)
Can You Take Me Back? (S02E11)
Blackbird (S02E10)
Sexy Sadie (S02E09)
další epizody (11)
Tyran (TV seriál)
Dva hroby (S03E10)
Jak se má žít (S03E09)
Krize v Abudínu (S03E08)
další epizody (10)
2015 Tyran (TV seriál)
Mír pro Abudín (S02E12)
Boží vůle (S02E11)
Operace písečná bouře (S02E10)
další epizody (12)
Strážce pořádku (TV seriál)
Trust (S06E10)
Alive Day (S06E06)
The Trash and the Snake (S06E04)
další epizody (4)
2014 The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Quetzalcoatl (S02E12)
Beholder (S02E11)
další epizody (13)
2013 Cult (TV seriál)
Defiance (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
The Crazy Place (S01E13)
All About Eva (S01E12)
Take the Ride, Pay the Toll (S01E11)
další epizody (12)
2011 Chaos (TV seriál)
Pilíře Země (TV seriál)
Andělské dílo (E08)
Nové začátky (E07)
Čarodějnictví (E06)
další epizody (6)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Pilíře Země (TV seriál)
Stavební mistr (E02)
Anarchie (E01)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Devil and Sam Oliver (S02E13)
Business Casualty (S02E12)
To Sprong, with Love (S02E11)
další epizody (13)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
Spooked (E02)
The Sacrifice (E01)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Greg, Schmeg (S01E16)
další epizody (6)
2007 Conspiracy (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
Ashes to Ashes (S01E09)
The Cop (S01E08)
další epizody (9)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Washingtonians (S02E12)
Right to Die (S02E09)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
The Screwfly Solution (S02E07)
Pelts (S02E06)
Pro-Life (S02E05)
další epizody (6)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Cigarette Burns (S01E08)
Homecoming (S01E06)
Chocolate (S01E05)
další epizody (4)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lítáme v tom (S01E02)
Pilot (S01E01)
Zimní ráj (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
2002 Smallville (TV seriál)
Bouře (S01E21)
Nehoda (S01E19)
Posel smrti (S01E17)
další epizody (8)
2001 Smallville (TV seriál)
Pod kůží (S01E08)
Podivná dieta (S01E07)
Tajemství mládí (S01E06)
další epizody (7)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Cold Feet (TV seriál)
1998 Vrána (TV seriál)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Ortel (S02E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky