foto

Julia Marko-Nord

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
2015 Moje malá sestra
2013 Äta lunch
2012 Kokpit

TV seriály

2017 Innan vi dör (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2010 Solsidan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace