foto

Anja Topf

  • nar. 1968
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Uuups! Noe zdrhnul…
2011 Der Himmel hat vier Ecken
1997 Phantomschmerz (studentský film)
1995 Glück auf Kredit (TV film)

TV seriály

2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace