foto

Syd Macartney

  • nar. 1954
    Ballymena, Hrabství Antrim, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Mladý Indiana Jones: Skandál na Broadwayi
2006 The Good Housekeeping Guide (TV film)
1999 Love Divided, A
1996 Strašidlo cantervilleské (TV film)
1994 Vypráskaný Jemmy (TV film)
1992 The Bridge

TV seriály

2018 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S07E08)
Epizoda 7 (S07E07)
Epizoda 1 (S07E01)
2017 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
2016 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2015 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
2012 The Syndicate (TV seriál)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
Execution (S01E04)
Personal (S01E03)
2010 Hounded (TV seriál)
2005 Jane Hall's Big Bad Bus Ride (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Linda Green (TV seriál)
1998 The Ambassador (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 Yellowthread Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace