foto

Conor Romero

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Long Way Back
2019 Nearly Departed
2013 Sleeping with the Fishes
2009 Rivers Wash Over Me
2007 Americký gangster
The Cake Eaters

TV seriály

2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
The Searchers (S03E03)
Sink or Swim (S03E02)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Kde mám drejdl? (S03E09)
Stoupenci zla (TV seriál)
Lov (S03E07)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Rukojmí (S05E16)
2014 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Changes (E22)
Dinner (E21)
Brandon (E20)
další epizody (11)
2013 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Christmas (E11)
Thanksgiving (E10)
Homecoming (E09)
další epizody (11)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Duchové (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky