foto

Kazuo Mori

  • nar. 15.1.1911
    Macujama, Ehime, Šikoku, Japonsko
  • zem. 29.6.1989 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1972 Zatóiči gojótabi
1970 Minagoroši no scat
Šinobi no šú
1969 Nemuri Kjóširó engecu sappó
Yotsuya kaidan - Oiwa no borei
Šucogoku jondžú hačidžikan
1968 Akumjó džúhačiban
Hiroku onnagura
Teppo denraiki
1967 Aru korošija
Aru korošija no kagi
Waka oyabun kyôjô tabi
1966 Daimadžin gjakušú
Heitai yakuza datsugoku
Hondara torimonočó
Rikugun Nakano gakko: Kumoichigô shirei
Shinobi no mono: shin kirigakure Saizo
1965 Abare inu
Hondara kenpó
Shinobi no mono: Iga-yashiki
Suruga júkjóden: Dokjó garasu
Zatoichi sakate giri
1964 Akumjó daiko
Dokonjô monogatari: Zuputo iyatsu
Kino kieta otoko
Suruga yûkyôden: Toba arashi
1963 Akumjó hatoba
Akumjó ičiba
Jaburegasa čóan
Ten'ja wan'ja džiročó dóčó
新・忍びの者
1962 Edo e hjakunanadžú ri
Jókina tonosama
Kešin
Sandai no sakazuki
Zoku Zatóiči monogatari
Šin akumjó
1961 Daibosacu tóge: Kankecuhen
Kaidan Kakuidori
Kaze to kumo to toride
Okese utaeba
Šin Gendži monogatari
1960 Tadanao Kjó gjódžóki
Zoku Džiročó Fudži
Širanui kengjó
1959 Džiročó Fudži
Hakuóki
Wakaki hi no Nobunaga
1958 Akadó Suzunosuke: micune no čódžin
Hitohada kudžaku
Nanabanme no mišši
1957 Jatarógasa
Ničiro sensó šóri no hiši: Tekičú ódan sanbjakuri
Suzakumon
1956 Abare tonbi
1955 Fúsecu kódókan
Hazakari otoko ičidai
Hotaru no hikari
Ore wa Tókičiró
Tojuro no koi
1954 Koina no Ginpei
Midori no nakama
1953 Irezumi sacudžin džiken
Kinsei meišóbu monogatari: Hana no kódókan
Zenigata Heidži torimono hikae: Kin'iro no ókami
1952 Araki Mataemon: Kettô kagiya no tsuji
Zenigata Heidži torimono hikae: Džigoku no mon
1950 Cuki no defune
Gorocukibune
1949 Enoken: Kasagi no gokuraku fúfu
Kóren bosacu
Wataši no na wa džóbu
1948 Koku'un kaidó
Nerawareta onna
Ošidorigasa
1946 Jari o dori godžúsan cugi
Tebukuro o nugasu otoko
1942 Ómura Masudžiró
1940 Kondó Isamu
1939 Nishikie edosugata hatamoto to machiyakko
Nišikie Edo sugata: Hatamoto to mači jakko
1937 Júten Kičimacu

TV seriály

1976 Šin Zatóiči (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky