foto

David Titěra

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Cesta do Říma
2011 Micimutr
2009 Chybička se vloudí (studentský film)
2008 Kuličky
2007 Dobré jitro, pane Upíre! (studentský film)
V hlavní roli (TV film)
Začarovaná láska (TV film)
2006 Hranice (studentský film)
2005 Restart

TV seriály

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Zkraty (S01E07)
Hemofóbie (S01E06)
Beskydské šelmy (S01E04)
další epizody (5)
Spotless (TV seriál)
Bez hranic (TV seriál)
Obscura (S03E12)
Penalty (S03E11)
Enemy of the People (S03E10)
další epizody (12)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Team: Part Two (S02E12)
The Team: Part One (S02E11)
The Long Way Home (S02E10)
další epizody (12)
2013 Bez hranic (TV seriál)
New Scars, Old Wounds: Part 2 (S01E10)
New Scars, Old Wounds: Part 1 (S01E09)
Desperation & Desperados (S01E08)
další epizody (8)
2011 Terapie (TV seriál)
Comeback (TV seriál)
Sulc (S02E15)
Zabijačka (S02E14)
Obraz paní Rybkové (S02E13)
2010 Comeback (TV seriál)
Sbohem, Káhiro (S02E07)
Boží frisbee (S02E05)
Zlatá ledvina (S02E04)
další epizody (6)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Comeback (TV seriál)
Krev, pop a slzy (S01E29)
Jmenuje se Dagmar! (S01E17)
2008 Comeback (TV seriál)
Heavy Christmas (S01E16)
Simonina volba (S01E14)
Černá sanitka (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)

Dokumentární

2005 Stranded in Canton

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Arzenál (TV seriál)
Arzenál - Ostře sledovaná digitalizace (E01) (epizoda)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace