foto

Marco Serafini

  • nar. 15.3.1956 (64 let)
    Luxembourg, Lucembursko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2021 Inga Lindström: Das Haus der 1000 Sterne (TV film)
2020 Il Cinema non si ferma (TV film)
2019 Rosamunde Pilcher: Der magische Bus (TV film)
Rosamunde Pilcher: Meine Cousine, die Liebe und ich (TV film)
Rosamunde Pilcher: Nevěsta mého bratra (TV film)
2018 Rosamunde Pilcher: Otcovo dědictví (TV film)
Rosamunde Pilcher: Tajemství květinového ostrova (TV film)
2017 Inga Lindström: Dům u jezera (TV film)
Rosamunde Pilcher: Duch z Cassley (TV film)
Rosamunde Pilcher: Jako z daleké hvězdy (TV film)
Rosamunde Pilcher: Navždy svoji (TV film)
2016 Inga Lindström: Láska žije dál (TV film)
Rosamunde Pilcher: Láska mezi jahodami (TV film)
2015 Inga Lindström: Děti mé sestry (TV film)
Inga Lindström: Hotel u jezera (TV film)
Rosamunde Pilcher: Láska, zloděj a diamanty (TV film)
Rosamunde Pilcher: Nečekaná láska (TV film)
2014 Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (TV film)
2012 Geheimnis der Villa Sabrini, Das (TV film)
Utta Danella: Pražské tajemství (TV film)
2009 Il mistero del lago (TV film)
Karibské tajemství (TV film)
2008 Ein Ferienhaus auf Ibiza (TV film)
Ein Ferienhaus in Schottland (TV film)
2007 Bouřlivá léta (TV film)
Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
2006 Wer entführt meine Frau? (TV film)
2005 Dům harmonie (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Tote aus der Saale (TV film)
Sterne über Madeira (TV film)
Utta Danella: Láska v Benátkách (TV film)
2004 Kletba rodu Pembertonů (TV film)
2003 Gestern gibt es nicht (TV film)
On nebo žádný jiný (TV film)
Polizeiruf 110 - Doktorspiele (TV film)
Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
2002 Sněhulák hledá Sněhulačku (TV film)
2001 Du oder keine (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
Wilder Kaiser - Das Duell (TV film)
Wilder Kaiser - Der Verdacht (TV film)
2000 Das Herz des Priesters (TV film)
Polizeiruf 110 - Böse Wetter (TV film)
1999 Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Discokiller (TV film)
1997 Pobřežní stráž (TV film)
1996 Männer sind was Wunderbares - Unser Vater, der Held (TV film)
Römisches Intermezzo (TV film)
1995 Helmut Zierl Special (TV film)
1993 Ispettore Sarti, L' (TV film)
1988 Neapel sehen und erben (TV film)
Schwarz Rot Gold - Zucker, Zucker (TV film)
1987 Schwarz-Rot-Gold - Süßer Honig (TV film)
1985 Schwarzer Lohn und weiße Weste
1984 Andere Frau, Eine (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Um Knopf und Kragen (TV film)
1983 Liebe läßt alle Blumen blühen (TV film)
Mondkräcker (TV film)
1982 Schwarz-Rot-Gold - Kaltes Fleisch (TV film)
1981 Schatten ohne Bewegung (TV film)
1980 Affekt
Anderland (TV film)
Liebe mit geschlossenen Augen (TV film)
1979 Neonschatten (TV film)
Razzia, Die (TV film)

TV seriály

2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Láska má křídla (E02)
Hlas srdce (E01)
2005 Hotel snů (TV seriál)
Mexiko (E04)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Herztod (E13)
1997 Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Einzelgänger (E08)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
1991 Jolly Joker (TV seriál)
Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1986 S.Y. Arche Noah (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
2006 Wer entführt meine Frau? (TV film)
2001 Wilder Kaiser - Das Duell (TV film)
1999 Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
1996 Männer sind was Wunderbares - A la Carte (TV film)
Römisches Intermezzo (TV film)
1990 Pókok (TV film)

TV seriály

1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1986 S.Y. Arche Noah (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1981 Heinrich auf der Erbse

TV seriály

1986 S.Y. Arche Noah (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky