foto

Sabine Haudepin

  • nar. 19.10.1955 (62 let)
    Montreuil, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 La Papesse Jeanne
2011 Les belles soeurs (TV film)
2009 Ex de ma fille, L' (TV film)
2008 Les belles-soeurs (TV film)
2006 Hotel Harabati
2005 Peindre ou faire l'amour
2004 Zmije v hrsti
2002 Hasard fait bien les choses, Le (TV film)
Les Naufragés de la D17
2000 Největší ženská naděje
1995 Des mots qui déchirent (TV film)
1994 Grossesse nerveuse (TV film)
1993 Le paradis absolument (TV film)
1992 Séparément vôtre (TV film)
1991 Chaos
1990 La Campagne de Cicéron
1989 Force majeure
Manon Rolandová (TV film)
Manželé, ženy, milenci
Sièges de l'Alcazar, Les
Une table pour six (TV film)
1988 Cesta zhýčkaného dítěte
Palace (TV film)
1987 Comédie du travail, La
Homme qui n'était pas là, L'
1986 Corps et biens
La Barbe-bleue (TV film)
Max, má láska
1984 Deux filles sur un banc (TV film)
Náš příběh
1983 Bête noire, La
1982 L'apprentissage de la ville (TV film)
Maria Vaureil (TV film)
1981 Hasnoucí den
Loup-garou, Le (TV film)
1980 Les maîtres sonneurs (TV film)
Noeud de vipères, Le (TV film)
Poslední metro
1978 Passe ton bac d'abord
1977 Dernière sortie avant Roissy
On ne badine pas avec l'amour (TV film)
1976 Jeu du solitaire, Le
1974 Sladký film
1970 Cinéma de papa, Le
1969 L'Ours et la poupée
1967 Guerre de Troie n'aura pas lieu, La (TV film)
Huckleberry Finn (TV film)
1966 Roger la Honte
Sacrés fantômes (TV film)
1965 Marie Curie - Une certaine jeune fille (TV film)
1964 Hebká kůže
1962 Jules a Jim

TV seriály

2015 La vie devant elles (TV seriál)
2006 Nováčci (TV seriál)
2000 Victoria, nebo bolest žen (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Décollage immédiat (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
1996 Madame le consul (TV seriál)
1995 Belle Époque (TV seriál)
Chercheur d'héritiers (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1984 Péchés originaux (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
Ne le dites pas avec des roses (TV seriál)
1967 Sept de l'escalier quinze B, Les (TV seriál)

Dokumentární

2017 Va, Toto!
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

1996 Thé ou café (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Marie-Francine

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace