foto

Frank O. Gehry

  • nar. 28.2.1929 (90 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Making the Modern

TV seriály

2005 Simpsonovi (TV seriál)
Vypráskaný práskač (S16E14)
1996 Arthur (TV seriál)

Dokumentární

2019 American Style (TV seriál)
2011 Gazzara
2010 Der Gruen Effekt - VIctor Gruen und die Shopping Mall (TV film)
Masterclass (TV seriál)
2008 Infinite Space: The Architecture of John Lautner
The Cool School
Visual Acoustics
2006 Frank & Alvar (TV film)
2003 Můj architekt Louis Kahn
2002 Superstructures of America (TV seriál)
1999 Independent Lens (TV seriál)
1993 The Revenge of the Dead Indians
1985 American Masters (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Tavis Smiley (TV pořad)
1999 60 Minutes II (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky