foto

Paul Chihara

  • nar. 9.7.1938 (82 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Regarding the Case of Joan of Arc
2016 Sensitivity Training
2004 Osobní prohlídka (TV film)
1992 Matkou za každou cenu (TV film)
Pohyblivý písek: Není úniku (TV film)
1990 A Little Piece of Sunshine (TV film)
Death Has a Bad Reputation (TV film)
Nevěstino věno (TV film)
Pride and Extreme Prejudice (TV film)
Rock Hudson (TV film)
Rodina špionů (TV film)
1989 Dovolená bez návratu (TV film)
Družičky (TV film)
Penn & Teller Get Killed
Pouze další tajemství (TV film)
1988 King of the Olympics: The Lives and Loves of Avery Brundage (TV film)
Shooter (TV film)
Vražedný instinkt (TV film)
Ženich pro vnučku
1987 A Walk on the Moon
Almost Partners (TV film)
Baby Girl Scott (TV film)
Forever, Lulu
Haunted by Her Past (TV film)
King of Love, The (TV film)
Smrt miluje přesnost
We Are the Children (TV film)
1986 A Deadly Business (TV film)
Poslední dny Jesse Jamese (TV film)
Případ neoprávněného zabití (TV film)
Příští ráno
Resting Place (TV film)
When the Bough Breaks (TV film)
Šakalové
1985 Bunny's Tale, A (TV film)
Crime of Innocence (TV film)
MacGruder and Loud (TV film)
Picking Up the Pieces (TV film)
Right to Kill? (TV film)
The Bad Seed (TV film)
Toughlove (TV film)
1984 Cover Up (TV film)
Impulse
Koumáci
Victims for Victims: The Theresa Saldana Story (TV film)
With Intent to Kill (TV film)
1983 Haunting Passion, The (TV film)
Vrah se nikdy nemýlí (TV film)
Zůstat naživu
1982 Divorce Wars: A Love Story (TV film)
Legenda o Daleké cestě (TV film)
Miss All-American Beauty (TV film)
Rules of Marriage, The (TV film)
The Ambush Murders (TV film)
1981 Pán velkoměsta
1980 Brave New World (TV film)
Poslední den války (TV film)
Promise of Love, The (TV film)
1979 Act of Violence (TV film)
The Darker Side of Terror (TV film)
Vrah je v mé mysli (TV film)
1978 Almost Heaven (TV film)
Betrayal (TV film)
Dr. Strange (TV film)
Night Cries (TV film)
Smrtící kometa (TV film)
Smrtící měsíc (TV film)
The Bad News Bears Go to Japan
Thou Shalt Not Commit Adultery (TV film)
1977 I Never Promised You a Rose Garden
1976 Farewell to Manzanar (TV film)
Sweet Revenge
The Keegans (TV film)
1975 Death Race 2000

TV seriály

2002 American Family (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Panský dům (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Legmen (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1978 Dark Secret of Harvest Home, The (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

1977 Cousteauova odysea (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky