foto

Paul Chihara

  • nar. 9.7.1938 (80 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Regarding the Case of Joan of Arc
2016 Sensitivity Training
2004 Osobní prohlídka (TV film)
1992 Matkou za každou cenu (TV film)
Pohyblivý písek: Není úniku (TV film)
1990 A Little Piece of Sunshine (TV film)
Death Has a Bad Reputation (TV film)
Nevěstino věno (TV film)
Pride and Extreme Prejudice (TV film)
Rock Hudson (TV film)
Rodina špionů (TV film)
1989 Dark Holiday (TV film)
Družičky (TV film)
Just Another Secret (TV film)
Penn & Teller Get Killed
1988 King of the Olympics: The Lives and Loves of Avery Brundage (TV film)
Shooter (TV film)
Vražedný instinkt (TV film)
Ženich pro vnučku
1987 Almost Partners (TV film)
Baby Girl Scott (TV film)
Forever, Lulu
Haunted by Her Past (TV film)
King of Love, The (TV film)
Smrt miluje přesnost
Walk on the Moon, A
We Are the Children (TV film)
1986 A Deadly Business (TV film)
Poslední dny Jesse Jamese (TV film)
Případ neoprávněného zabití (TV film)
Příští ráno
Resting Place (TV film)
When the Bough Breaks (TV film)
Šakalové
1985 Bad Seed, The (TV film)
Bunny's Tale, A (TV film)
Crime of Innocence (TV film)
MacGruder and Loud (TV film)
Picking Up the Pieces (TV film)
Right to Kill? (TV film)
Toughlove (TV film)
1984 Cover Up (TV film)
Impulse
Koumáci
Victims for Victims: The Theresa Saldana Story (TV film)
With Intent to Kill (TV film)
1983 Haunting Passion, The (TV film)
Vrah se nikdy nemýlí (TV film)
Zůstat naživu
1982 Divorce Wars: A Love Story (TV film)
Legenda o Daleké cestě (TV film)
Miss All-American Beauty (TV film)
Rules of Marriage, The (TV film)
The Ambush Murders (TV film)
1981 Pán velkoměsta
1980 Brave New World (TV film)
Poslední den války (TV film)
Promise of Love, The (TV film)
1979 Act of Violence (TV film)
Mind Over Murder (TV film)
The Darker Side of Terror (TV film)
1978 Almost Heaven (TV film)
Bad News Bears Go to Japan, The
Betrayal (TV film)
Dr. Strange (TV film)
Night Cries (TV film)
Smrtící kometa (TV film)
Smrtící měsíc (TV film)
Thou Shalt Not Commit Adultery (TV film)
1977 I Never Promised You a Rose Garden
1976 Farewell to Manzanar (TV film)
Keegans, The (TV film)
Sweet Revenge
1975 Death Race 2000

TV seriály

2002 American Family (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Panský dům (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Legmen (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1978 Dark Secret of Harvest Home, The (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

1977 Cousteauova odysea (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace